snel geld lenen goedkoop geld lenen * Direct geld lenen * Geld lenen * Geld lenen * Geld lenen * Geld lenen * Geld lenen offerte * Geld lenen online * Geld nodig? * Goedkoop geld lening * Hoeveel kan ik lenen? * Info over lenen * Krediet informatie * Kredietverstrekkers * LeenZaken * Lenen * Lenen * Lenen met bkr * Lenen voor beginners * Lening * Postbank.nl * Rabobank - Lenen * Snel geld lenen site nl * Studenten leningen * Zonder problemen lenen * Amstelgeld * BKR financiering * Bkr geld lenen * Direct geld lenen? * Geld lenen bkr notering * Geld lenen zonder BKR * Geld lenen zonder BKR * Geld lenen zonder BKR * Goedkoop geld lenen * Goedkoop geld lenen? * Lenen * Lenen met bkr * Lenen met bkr * Lenen met bkr codering * Lenen negatief BKR * Lenen zonder BKR * Lening Negatief BKR * Lening zonder bkr * Problemen met lenen * TNS Direct Geld * Voorschotlening * geld lenen * lenen zonder bkr

Ex-agent verkrachtte dochter en zette beelden online

Een voormalige politieman die zijn 10-jarige dochter verkrachtte en de videobeelden van zijn weerzinwekkende daad op het internet plaatste, gaat 50 jaar de gevangenis in.

De 46-jarige Amerikaan Kenneth John Freeman pleitte in de rechtbank in de staat Washington schuldig voor de productie van kinderpornografie en het hebben van seksueel contact met zijn minderjarige dochter. Dat meldden Amerikaanse media vandaag.

Freeman werd voor de rechtbank omschreven als één van de meest weerzinwekkende pedofielen die de politie al ooit op het spoor was gekomen. De computerspecialist, bodybuilder en voormalige hulpagent vluchtte in 2006 naar China nadat zijn dochter het misbruik opbiechtte aan haar moeder. Deze speelde de informatie vervolgens door aan de politie. De intussen 19-jarige dochter getuigde voor de rechtbank over het veelvuldige seksuele misbruik.

Naar eigen zeggen pleitte Freeman schuldig om zo zijn dochter een lange en pijnlijke rechtszaak te besparen…

Telegraaf

64 opmerkingen:

  1. sommige mensen zijn echt gek........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 50 jaar???? nou dat is veeeeeeel te weinig! wat dacht je van VOOR ALTYD!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. raar dat hij gepakt is.hij weet toch hoe het NIET moet.was dus ook een cop van niks.
    dood knuppelen die bastard.
    zn eigen dochter notabene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. als je al je eigen vader niet kan vertrouwen wie dan wel?en dat hij een voormalig polietie agent is is helemaal te gek voor woorden.helaas is dit nix niews.er zullen wel meer van die idioten rondlopen.de politie is je beste vriend.....not!!!tureluur68

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je hebt ook mensen die een blog beginnen met weerzinwekkend nieuws en daarmee mensen aan trekken die allemaal roepen hoe verschrikkelijk het wel niet vinden,...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gewoon DOOD.
    Al die gevangenisstraf kost nog geld ook.
    DOOD!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ 50 jaar???? nou dat is veeeeeeel te weinig! wat dacht je van VOOR ALTYD!!!
    Hij is nu 46 en met die 50 jaar erbij is hij 96 dus dat overleeft hij echt niet en zelfs al zou hij dat kwa leeftijd hebben overleeft dan wordt hij wel verschrikkelijk gemarteld in de gevangenis want:
    1. hij is een politieagent geweest en daar hebben die gevangenen het niet zo op.
    en 2. hij heeft zijn eigen dochter verkracht en ook dat vinden die gevangenen vaak niet zo leuk dus ik denk dat hij daar zowieso wel een stuk of 20 keer verkracht wordt als het er niet meer zijn. Dus mocht hij er ook ooit komen dan weet ik zeker dat hij nooit meer iemand verkracht.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ach, zo gaan die dingen..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een vieze vuile kuthufter. Ik hoop dat hij minimaal 10 x verkracht wordt izijn cel of onder de douche

    BeantwoordenVerwijderen
  10. In America is alles mogelijk , maar je eigen kind . Die man moesten ze castereren en levenslang bij de moordenaars zetten die dan hun gang mochten gaan , als kerstkado ! néé , als toetje grrrrr .

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De stap van agent naar misdadiger is niet zo groot!!
    Agenten zijn n.l boeven, ook hier in N.L.
    Ik heb zelden een ftsoenlijke agent gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Helaas is het rechtsysteem niet zo geweldig!
    Hij heeft haar op 10-jarige leeftijd verkracht, weet je wat voor toekomst zij krijgt!
    Als ze ooit een vriendje krijgt dan krijgen ze het nog best veel zaken om te bespreken met betrekking op seks.
    Zoiets zal altijd bij je blijven, tenminste zo is het wel bij me vriendin! :-(
    Ik wens dat meisje veel sterkte toe..

    BeantwoordenVerwijderen
  13. zijn hele handel moesten ze er af hakken wil ik nog wel bij helpen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Helaas word dan gelijk de politie als 'slecht' ervaren omdat hij een ex-agent is. Jammer van de kortzinningheid. Deze man is gewoon ziek en moet idd de rest van zijn leven beboet worden voor zijn daden, ongeacht zijn afkomst of beroep.

    Een niet politie vriend

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een !@#!@@!%$.
    Eerst zijn dochter meerdere keren misbruiken en dan schuldig bekennen, zodat die meid een lange en pijnlijke strafzaak bespaart blijft?
    Echt nobel.
    Hij is nu 46 en met 50 jaar straf zal die hopelijk dood zijn voor die vrijkomt.
    Hij moet alleen in een gevangenis komen, waar ze hem op dezelfde manier zullen behandelen. Als een bitch.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat is nieuw? Dit soort dingen gebeuren overal. Dat ze in Amerika nog 50 jaar voor krijgen. Hier in NL zijn ze in een paar maanden weer de straat op, op zoek naar nieuwe slachtoffers. Opsluiten en nooit meer vrijlaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Castreren die handel. Opgelost dat dat probleem en minder kosten.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het gaat hier n.t.b om een buitenlander kijk in je eigen land dan zie je dat de 2de man van justitie degene die dus onder de minister staat en boven de rechters dus onschendbaar waarvan vanaf 1996 bekent is dat t een pedofiel is en hier wordt niets aan gedaan wat zijn wij toch een welvarend volk.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. de doodstraf moet hij krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. mongool dat hij is .
    dan ben je toch helemaal ziek in je hoofd als je dat bij je 10-jarige dochter doet.
    afknalle die handel !

    BeantwoordenVerwijderen
  21. 50 jaar is wel goed omdat hij al 46 is

    BeantwoordenVerwijderen
  22. echt te erg een agent weet wat wel en niet mag dus van mij mag hij de dood straf krijgen.
    Wel een lange pijnlijke want dat heeft ze dochter ook.
    Ze ... er afsnijden en lekker over ze daad laten nadenken in de lik een paar jaar en dan doodstraf geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. zo een man moet gewoon opgehangen worden aan zijn ballen en dan dood knuppelen vieze gore bastaard hoerekind

    BeantwoordenVerwijderen
  24. 50 jaar is zowat voor altijd, want als hij dan vrijkomt is die 96 en ik denk dat hij dan al gestorven is vanwege het wegrotte in zijn cel.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Oom agent is ook maar een mens van vlees en bloed!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Doch de vrucht van de Geest is;Liefde t/m blijdschap!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. 50 jaar is lang genoeg waarschijnelijk ziet hij de rest van zijn leven de trallies

    BeantwoordenVerwijderen
  28. klote er af snijden en in smerem met zoutzuur

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Perverse mensen, de wereld is vele malen beter af zonder ze. Goed dat de dochter het misbruik aan haar moeder heeft verteld en deze de politie heeft ingelicht, waardoor gerechtigheid uiteindelijk toch heeft kunnen plaatsvinden. Voor 50 jaar de bak: serves him right! Lock him up and throw away the key, zou ik zeggen. Bovendien, in de Amerikaanse bajes zijn medegevangenen niet mals als het gaat om het aanpakken van pedofielen. Dus er staat hem nog het een en ander te wachten...

    BeantwoordenVerwijderen
  30. politie mannen zoeken rol modellen...
    Ze willen het goed doen maar doen het vaak juist niet goed..

    ZOals je nou al ziet overal denken politieagenten dat ze helpen voor veiligheid ..terwijl ze eigenlijk alleen maar iedereen controleren in naam van de overheid... onze overheid waarvan je niet mag telen.. wel roken... geen sterke drank mag met achtien maar wel het leger in mag....die ons eerst allemaal aan cigaretten verslaafd maken en het dan opeens weer afschaffen.... onze overheid die medicijnen in ziekenhuizen toelaten die worden aanbevolen omdat de famaceutische industrie die ziekenhuizen geld sponsort.... er zijn hier al honderden doden door en nog hoor je er niets over... mijn neefje heeft uitslag en kreeg met 1 jaar oud hormonen zalf....?? hij was 2x bijna dood geweest. .. totdat we naar een natuurlijke homeopaat gingen en die onderzoek deed en hem letterlijk ze leven redde..... terwijl homeopaten als apen afgekraakt worden door onze overheid!!!! hoezo zijn ze dan legaal!!! omdat het misschien wel werkt???

    BeantwoordenVerwijderen
  31. je zegt wel 50 jaar maar hij is al 46 dus die wat maakt het nou uit of hij levenslang krijgt over 50 jaar die 50 jaar houdt hij toch niet vol daarzo

    BeantwoordenVerwijderen
  32. die man is het leven niet waard in de gevangenis ermee en ook iedere dag laten verkrachten kijken of hij dat leuk vind hier is gewoon geen straf genoeg voor

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Freeman zal zich ongetwijfeld schuldig hebben verklaard in de hoop om dan een mildere straf te krijgen,en niet om zijn dochter een lange en pijnlijke rechtsgang te besparen.Ten tijde van dit misdrijf stond dat stuk ongedierte ook niet stil bij de pijn en ellende van dat meiske.In mijn ogen is er ook maar één oplossing: Alle pedofielen de gaskamer in en daarna er dood weer uithalen en verbranden.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Dit gebeurt niet bij MOSLIMS.Zulke IDIOOTEN
    moeten afgemaakt worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. zulke mensen moet je tegelijk ophangen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Als ie eruit komt is ie ongeveer 96 ze zoude hem moeten ophangen

    BeantwoordenVerwijderen
  37. veel fouten in dit verhaal waaronder de leeftijd het meisje was namelijk 7 toen de eerste beelden internet bestookten.
    Ze stond bekend als het Baby one more time meisje omdat dit liedje destijds op de achtergrond speelde.
    daarnaast is het verhaal al meer dan een jaar oud, las hier al in 2007 over.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. als ik die vent tegen kom draai ik zijn nek om en breek elk bot in zijn lijf

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Nou de politie kan dus wel je beste vriend zijn. Dit heeft helemaal met jezelf te maken!

    Maar deze man heeft ook helemaal niks met de politie te maken!!! Beetje jammer dat de ongeschoolde tureluur68, niet helemaal weet waar hij/zij over praat. (Het gebruik van leestekens en juiste grammatica is wel gewenst hoor!!!)

    Buiten dat om is dit inderdaad een vreselijke daad. Deze man mag eigenlijk nooit meer vrij komen dus is het te hopen dat hij die 50 jaar niet overleeft... Aangezien de jongens in de bajes niet echt gek zijn op dit soort mensen zal dit wel goed komen (is in Nederland zo en dit is internationaal wel gelijk...).

    Gert83

    BeantwoordenVerwijderen
  40. vertel maar in de bajes wat je daan heb komt het van zelf goed met hem

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik werk in een tbs kliniek en om eerlijk te zijn al de pedofielen die er zitten zijn Hollanders. Er zit geen neger,marokkaan of antiliaan of turk tussen. Dus wij Hollanders moeten ook maar ff goed op elkaar letten.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. zouden hem aan enkels en polsen aan een hek moeten ketenen en electrodes op zijn geslachtsdelen zetten, en dan elk kwartier een stroomstootje geven , steeds een stukje sterker....

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Is hij ^&%@#@! ziek in zijn hoofd???!!! En dan is hij nog een wannabe politie! WTF is er met deze wereld aan de hand?! Je ziet ook de meest zieke personen! Hier word ik echt misselijk van! Dat doe je toch niet! Oke... al ben je geen politie, maar hallo dit doe je je eigen dochter niet aan!!! $#&^%! ziek in zijn hoofd!!! Trouwens... 50 vind ik veelste weinig. Waarom niet levenslang, en dan nog castreren!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ohhh,dat verbaast mij helemaal niet wat hij gedaan heeft!!!Amerikaan,is synoniem van Beest,Virus op aard.Hij is niet de eerst,en zeker niet de laatste.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. GELIJK ZIJN ZWAVER ERAF HALEN,vreselijk wat een geschifte figuren lopen er op deze aardkloot rond.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. mag ik 5 minuten alleen met die vent in de cel............ik zweer je..............hij zal zelfs nooit meeer zeiken!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Rechter vrijgesproken op bezit kinderporno... officier van Justitie betrapt op gluren en openbaar naaktlopen, medewerker van Justitie handelt in vuurwapens, agente in Almere schiet partner dood met dienstwapen, en nu dit weer..
    Lekker clubje! En die moeten ons veroordelen op wat we wel en niet mogen? Laat me niet lachen!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Gestoorde vent!! Die mogen ze van mij de doodstraf geven, maar eerst hardhandig martelen anders komt ie er te makkelijk vanaf!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. zwaar bizar..
    wie doet er nou zoiets??

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Zo zie je maar, politie is niet te vertrouwen.
    En dit is echt niet de enige agent. Alleen nu is er fotobewijs dus word er wat aan gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik hoop dat die vent daarbinnen zelf veelvuldig verkracht wordt

    BeantwoordenVerwijderen
  52. de enige oplossing zijn penis eraf hakken. hij zit nu in de gevangenis goed zo daar houden ze niet van kinderverkrachters ,en ook niet van politie boft hij even.[tegen zijn dochter zou ik zeggen het is niet jou schuld dat dit jou overkomen is ik weet dat jij dit meent],ikheb het ook meegemaakt.neem van mij aan dat niet alle mannen zo zijn.dit zal altijd deel uitmaken van je leven .ik wens haar veel sterkte met verwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Met de ballen tussen de bankschroef, ik draai met veel plezier aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. neerknalen die vent hij is gek !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ach die 50 jaar haalt ie zowiezo niet
    of hij sterft in de gevngenis aan ouderdom...49+50

    of hij wordt door Bubba en zijn vriendjes afgetuigt vanwege het feit dat ie kindermisbruiker is en ex-cop..... 2 factoren waarop ze enorm kicken in de gevangenis.

    Deze man gaat een zeeeeeeeeeer lange tijd tegemoet en terecht.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. die pet past ons allemaal lol

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Het word hoog tijd dat er meer gedaan word door politie en justitie tegen pedofielen en incest als je kinderen of dergelijke dit meemaken dan is het leven heel erg zwaar

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Dochter heeft ook levenslang, goed dat moeder achter haar staat dit kan zelfs ook anders. Dat ze aan het trauma kan en mag werken

    BeantwoordenVerwijderen
  59. en alweer corrupt,wie snapt het zogenaamde rechtssysteem nog

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Zonder verdoving zijn lul en ballen eraf hakken en een paar uur later hem doodschieten en als voer laten dienen voor leeuwen en tijgers in dierentuinen. Simpel toch. Kost toch allemaal veel te veel, ook nog zorgen voor die vuile honden zeker in de bajes...
    Pedo's zijn zowiezo uitschot. Laagste van het laagste. Afschieten zeg ik. Wat dat betreft zijn we een kut maatschappij met weinig ballen hier in europa. Van kids blijf je af!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. echt hij is gek geworden dat hij zijn dochter verkracht en hij moet geen 50j. maar 60j. straf hebuu

    BeantwoordenVerwijderen