snel geld lenen goedkoop geld lenen * Direct geld lenen * Geld lenen * Geld lenen * Geld lenen * Geld lenen * Geld lenen offerte * Geld lenen online * Geld nodig? * Goedkoop geld lening * Hoeveel kan ik lenen? * Info over lenen * Krediet informatie * Kredietverstrekkers * LeenZaken * Lenen * Lenen * Lenen met bkr * Lenen voor beginners * Lening * Postbank.nl * Rabobank - Lenen * Snel geld lenen site nl * Studenten leningen * Zonder problemen lenen * Amstelgeld * BKR financiering * Bkr geld lenen * Direct geld lenen? * Geld lenen bkr notering * Geld lenen zonder BKR * Geld lenen zonder BKR * Geld lenen zonder BKR * Goedkoop geld lenen * Goedkoop geld lenen? * Lenen * Lenen met bkr * Lenen met bkr * Lenen met bkr codering * Lenen negatief BKR * Lenen zonder BKR * Lening Negatief BKR * Lening zonder bkr * Problemen met lenen * TNS Direct Geld * Voorschotlening * geld lenen * lenen zonder bkr

Huis politie-agente beklad

Actievoerders die zich ’De Winterschilders’ noemen hebben gisternacht de woning van een inspecteur van de vreemdelingenpolitie in Westbroek beklad en de banden van haar auto lekgestoken. Dat schrijven de daders op de activistische website Indymedia.nl.

Ze stellen dat ze onder meer haar voordeur een rood verfje hebben gegeven. ’Het symbool voor het bloed van de mensen die lijden onder de praktijken van de vreemdelingenpolitie’. Op de site stonden eerst ook de volledige naam en adres van de inspecteur vermeldt. Die werden echter na enkele uren van de website verwijderd.

De politie bevestigt de actie en is op zoek naar de daders. ,,We zijn er ook niet bepaald gelukkig mee dat ze de naam van het slachtoffer zo prominent in beeld brengen, of het nou om een politie-beambte gaat of wie dan ook,’’ zegt een politiewoordvoerder.

De inspecteur die het slachtoffer werd van de actie is dezelfde persoon die vorige week een actievoerder van de Anarchistische Anti-deportatie Groep Utrecht (AAGU) ondervraagd heeft. De politie arresteerde een aantal AAGU-demonstranten na een actie en het duo dat haar naam niet wenste prijs te geven, werd in vreemdelingendetentie opgesloten. Op Indymedia vertelt een van de arrestanten over zijn behandeling in het cellencomplex, onder meer door de btreffende inspecteur. De AAGU distantieert zich echter van de actie van De Winterschilders en zegt ze ook niet te kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten